Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget lakserulle med torsketatar

Røget lakserulle med torsketatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 skiverøget laks
1 spsk.hakket frisk torsk
1 stk.wonton-papir (kan købes i
 kinabutikker)
 
Opskrift:
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber (alt dette blandes).

Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle.

Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden.

Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgs­ristede solsikkekerner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9555 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

JF  -  2018-08-09 16:25:21
Lyder meget lækker