Bær, vand og sukker bringes i kog ved svag varme, og småkoger indtil bærene begynder at briste og jævne, der skal stadig være hele bær tilbage.
Bærrene afkøles.
Kanelcreme:
Pisk fløden til let flødeskum.
bland den med creme fraiche, flormelsi og kanel.
Stil cremen køligt indtil brug.
Anretning:
Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 4 portionsglas, fordel stikkelsbærene over, kanelcremen til slut.
Pynt evt. med et lille drys kanel eller et lille stykke hel kanel.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7817 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
- 2017-01-14 10:17:53 I opskriften stå der at der skal bruges 12 marengs.
I vejledningen står der at man skal knuse makronerne.
ER det marengs eller makroner man skal bruge der er ret vigtig.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider