Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stikkelsbærtrifli med kanelcreme

Stikkelsbærtrifli med kanelcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.grønne stikkelsbær
0.5 dl.vand
150 g.sukker
 
 Fyld:
12 marengs
 
 Kanelcreme:
2 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche
1 spsk.flormelis
0.5 spsk.kanel, stødt
 
Opskrift:
Stikkelsbærrene nippes og skylles grundigt.

Bær, vand og sukker bringes i kog ved svag varme, og småkoger indtil bærene begynder at briste og jævne, der skal stadig være hele bær tilbage. Bærrene afkøles.

Kanelcreme:
Pisk fløden til let flødeskum. bland den med creme fraiche, flormelsi og kanel. Stil cremen køligt indtil brug.


Anretning:
Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 4 portionsglas, fordel stikkelsbærene over, kanelcremen til slut.

Pynt evt. med et lille drys kanel eller et lille stykke hel kanel.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7662 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-01-14 10:17:53
I opskriften stå der at der skal bruges 12 marengs. I vejledningen står der at man skal knuse makronerne. ER det marengs eller makroner man skal bruge der er ret vigtig.