Steg løg i 2 tsk. olie på en varm pande. Hæld en sjat vand ved og steg så oksekødet sammen med løgene. Krydr med salt, peber og hvidløg.
Hæld stegepandens indhold i et ovnfast fad. Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kødbunden. Kom nogle klatter fromage frais over dette. Krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne lagvis ovenpå fromage frais'en og slut af med at hælde en dåse chilitomater ud over kartoffellaget. Krydr igen med salt og peber. Sættes midt i ovnen og bages 11/2 time ved 200 grader.
Kan serveres som det er eller med salat eller flûte til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 23876 gange, og udskrevet 815 gange.
Kommentarer
emmeline - 0000-00-00 00:00:00 det smager virkelig godt. Men jeg brugte ikke så mange kartofler.
Tina - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig lækker som både voksne som børn hoolder af. Brugt dog 2 dåser alm. tomater
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider