Rødspætteruller med laks

Rødspætteruller med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rødspætteruller med laks, billede 4 Rødspætteruller med laks, billede 1 Rødspætteruller med laks, billede 2 Rødspætteruller med laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Rødspætte fileter (8-10 små eller 6-8 store)
 salt
 peber
1 citron
 dild, frisk
200 g.laksefileter (ca. 5 * 15 cm.)
 
 Lage:
2 laurbærblade
2 fedhvidløg knust
1 tsk.korianderfrø
 dild, frisk
2 dl.hvidvin
1 dl.vand
 
 Sovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 dild, frisk
 
Opskrift:
Drys rødspættefileterne med salt og peber, lidt citronsaft godt med dild på den ene side. Rul laksefileter ind i rødspættefileterne med den krydrede side ind mod laksen.

Tag et lille fad. Put vand, hvidvin, knust hvidløg, korianderfrø, laurbærbladene, en god spsk. dild og resten af citronsaften. Stil i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til fisken den øverste del af rullen er gylden.

Sovs:
Smelt smørret og rør hvedemelet i, tilsæt sigtet kogelage lidt efter lidt til passende konsistens og smag evt. til med salt og peber, tilsæt hakket dild.

Tips:

En, på alle måder, dejlig let og velsmagende ret. Går godt til f.eks. ovnbagte rodfugter, f.eks. gulerod, persillerod og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 34070 gange,
og udskrevet 407 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu