Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fibertrim brød - Fibertrimbrød

Fibertrim brød - Fibertrimbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 gram Gær
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
50 gram Havreklid. dansk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pynt:
0.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i vandet i et stor skål. Tilsæt kærnemælken og alle de øvrige ingredienser og ælt det grundigt sammen det må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 60 minutter.

Ælt dejen godt igennemen og form det til et brød og kom det i en sliplet form. Pensl med kærnemælk og drys havregryn over. Lad det efterhæve i 30 minutter.

Bag det ved 200 grader C 45 minutter.

Tag straks brødet ud af formen når det er bagt og lad det køle af på rist. Skæres først i skiver når det er helt afkølet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 19221 gange,
og udskrevet 397 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11810 (2812 kcal)
KJ pr. Brød 11810 (2812 kcal)
Vægt ialt 1359 gram
Vægt pr. Brød 1359 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 869 KJ (206 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda  -  2020-01-12 12:49:59
Rigtig godt

Anette Jensen   -  2015-11-26 12:21:45
En rigtig god opskrift : bager den hver uge , kan virke lidt fersk , så jeg bruger 2 tsk italienske krydderier sammen med salt ( en dåse med italienske krydderier fra Urtekram) .Alle der smager mit brød synes det er godt og kan lide den lidt italienske smag .