Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk vildsvinegryde

Fransk vildsvinegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.vildsvinesmåkød
4 skiverspæk
1 lille dåsekoncentreret tomatpuré
 
 Marinade:
1 fl.god rødvin
4 løg
3 fedhvidløg
1 strimmelappelsinskræl
150 g.sorte oliven
1 dl.olivenolie
1 lille glascognac
 salt
 peber
 muskatnød
 timian
 laurbærblad
 persille
 


Opskrift:

Læg kødet i marinaden natten over.

Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2 1/2 time.

20 minutter inden retten er færdig, hælder du de udstenede oliven ned i, og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26062 gange,
og udskrevet 687 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne  -  2010-01-17 11:30:44
Paa fransk hedder retten "Daube".


Line  -  2008-12-03 20:21:31
Dette er en rigtig lækker opskrift. Kan anbefales.