Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op. Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.
Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber. Server suppen øjeblikkeligt
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11032 gange, og udskrevet 308 gange.
Kommentarer
Frede - 2012-06-17 17:22:32 Hvis du er så god så kom med den rigtige istedet for bare at brokke dig.?
Suree - 2009-01-04 18:58:12 Det er ikke sådan den original Tom yam gong skal lave. Det er uden bønespirier og piskefløde i stedet for bruger man kokosmælk og fremgangsmåde også ikke helt rigtig. og det ved jeg fordi jeg er thailander. Med denne opskriften i har på ville denne aldrig komme til at opnå det rigtig resultat.
Mvh. Suree
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider