Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tom yam gong En krydret rejesuppe med svampe, bønnespirer og piskefløde

Tom yam gong En krydret rejesuppe med svampe, bønnespirer og piskefløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
7.5 dl.fiskefond
1 spsk.hakket frisk eller 1 tsk tørret citrongræs
0.5 tsk.fintreven citronskal
2 spsk.fiskesauce
250 g.små champignon i skiver
500 g.rå kæmperejer uden skal
1 dl.piskefløde
125 g.bønnespirer
2 forårsløg i stykker á 2 cm
1 tsk.chilipasta
1 dl.citronsaft
2 spsk.hakket frisk koriander
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op. Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.

Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber. Server suppen øjeblikkeligt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Frede  -  2012-06-17 17:22:32
Hvis du er så god så kom med den rigtige istedet for bare at brokke dig.?

Suree  -  2009-01-04 18:58:12
Det er ikke sådan den original Tom yam gong skal lave. Det er uden bønespirier og piskefløde i stedet for bruger man kokosmælk og fremgangsmåde også ikke helt rigtig. og det ved jeg fordi jeg er thailander. Med denne opskriften i har på ville denne aldrig komme til at opnå det rigtig resultat. Mvh. Suree