Rejesuppe med pasta

Rejesuppe med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.store rejer med skal
50 g.farfalle (sommerfugle)
1 fint hakket forårsløg
2 dl.vand
2 spsk.piskefløde
0.5 spsk.olivenolie
1 tsk.gurkemeje
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde. Tilsæt det finhakkede forårsløg og svits. Løgstykkerne må ikke blive brune. Tilsæt vandet og bring det i kog. Kom rejerne i. Lad det simre i ca. 15 minutter. Tilsæt gurkemeje. Smag til med salt og peber. Si suppen. Pil rejerne. Få også al saften med fra rejerne ved at klemme hovederne godt med fingrene inden rejehovederne kasseres





karakterer:
Opskriften er vist 9430 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu