farfalle (sommerfugle)50 g. farfalle (sommerfugle)
1
fint hakket forårsløg1 fint hakket forårsløg
2
dl.
vand2 dl. vand
2
spsk.
piskefløde2 spsk. piskefløde
0.5
spsk.
olivenolie0.5 spsk. olivenolie
1
tsk.
gurkemeje1 tsk. gurkemeje
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Varm olien i en gryde.
Tilsæt det finhakkede forårsløg og svits.
Løgstykkerne må ikke blive brune.
Tilsæt vandet og bring det i kog.
Kom rejerne i.
Lad det simre i ca. 15 minutter.
Tilsæt gurkemeje.
Smag til med salt og peber.
Si suppen.
Pil rejerne.
Få også al saften med fra rejerne ved at klemme hovederne godt med fingrene inden rejehovederne kasseres
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8151 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider