Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Watsons æbletærte næsten uden fedt

Watsons æbletærte næsten uden fedt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Whats up

Indsendt :



Ingredienser:
4 små æg eller 3 store æg
200 g.sukker (eventuelt brunfarin)
1 tsk.vaniljesukker
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
3-4 æbler i tern (uden kernehus selvfølgelig)
2 spsk.perlesukker blandet med 1/2 tsk. ingefær (eller 1 tsk. kanel)
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader og smør en tærteform med lidt smør og drys med mel.

Æg piskes luftigt med sukker og vaniljesukker. Mel og bagepulver blandes og blandes i æggemassen, hvorefter æblerne kommes i. Det puttes derefter i tærte formen og drysses med perlesukkerblandingen. Bages i ca. 55 min. ved 175 grader. Hold øje med at sukkeret ikke bliver helt mørkt og brændt, dæk eventuelt med staniol.

Server med Creme fraice eller flødeskum iblandet lidt vaniljesukker og eventuelt sukker.

Tips:

Man kan selvfølge vælge lidt fromage frais eller andet fedtfattigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)

Opskriften er vist 17793 gange,
og udskrevet 340 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

1964  -  2015-08-14 15:43:18
Virker også uden kanel, ingefær og æbler, men med citronskal af 1 citron i dejen og saft af 1/2 citron i flormelis ovenpå. Vupti citronmåne :-)

Abel  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er normalt ikke den store fan af kager og slet ikke æblekager, men jeg havde lige 3 æbler der skulle bruges til noget.. Jeg brugte 4 store æg til dejen og en springform til at bage den i. Som tilbehør spiste vi tykmælk. rigtig lækker kage ikke for sød ikke for tung...

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Mums især med en håndfuld revne squash og lidt ekstra mel.

Hanne Thomsen  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker