Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :


Hindbærmarmelade, billede 4 Hindbærmarmelade, billede 1 Hindbærmarmelade, billede 2 Hindbærmarmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Rød Melatin
   
Opskrift:
De modne hindbær og sukker blandes i en gryde. Massen bringes langsomt til kogepunktet og koger ved jævn varme i ca. 5 minutter, mens der konstant røres i marmeladen.

Melatin røres i sammen med lidt sukker og det hele koger i endnu 2 minutter. Marmeladen hældes herefter på rene glas der lukkes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (30 stemmer)

Opskriften er vist 115188 gange,
og udskrevet 2017 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14995 (3570 kcal)
KJ pr. Portion 14995 (3570 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Portion 1750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 856 KJ (204 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 49.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christine lindberg   -  2018-07-08 10:59:55
Man skal ikke komme 750 gram i!! Det bliver for sødt!! Jeg kom 200 gram i og det er fint

Bente  -  2017-07-18 10:51:43
Prøv at Google hvad atamon og melanin indeholder, så tror jeg, man fremover undlader disse ting! Frys frugterne ned, lav mindre portioner når man skal bruge marmeladen - og opbevar i køleskabet. 👍

Poul Erik  -  2016-12-06 12:39:12
Mellem 1 til 2 tsk melamin. Prøv med én først og så måske én mere.

Jette  -  2016-10-27 16:42:24
Hvor meget melamin skal der i??

larsen.k  -  2014-07-15 15:57:40
Perfekt hindbæmarmelade.

  -  2014-07-12 19:04:26
har tilsat lakrids pulver og en stærk chili... ummm

Helena  -  2014-04-09 13:21:27
Hvor meget melatin skal der i?

Molly   -  2012-09-15 08:56:44
Rigtig nem og god opskrift, jeg siede marmeladen og så var der lige pludselig nogen, som ikke plejer at spise marmelade, som nu spiser den og syntes rigtig godt om den - Dejligt :)))

Sissel  -  2012-08-31 14:53:12
Hvorfor skal am bruge så meget og ikke selv vælge hvormange Hindbær man kan bruge

steen  -  2011-10-28 16:02:26
2 tsk natron og skummes inden det slås på glas, Atamon 2 tsk, Atamon 3 tsk

maria  -  2010-09-11 11:00:34
nem og god opskrift. kan 100% anbefales.

henrik  -  2009-07-12 17:17:03
hvor meget melatin skal der i???

Matte  -  2009-01-29 22:30:44
God smag. Brugte 2 tsk malamin, men det er blevet som gelé, så det er evt. ikke nødvendigt.

Per  -  2008-01-04 13:35:00
1½ tsk. melatin pr kg. bær, og så tilsæt lige 2 tsk. atamon også, 1 tsk. pr kg færdig marmelade.

Sofie  -  2007-12-14 17:22:45
Det er forskelligt. Man bedømmer det selv, hvis din marmelade er for tynd, putter du det i. Altså tag en lille skefuld af marmeladen i en skål, i køleskabet. Bedøm efter den er blevet kold..

  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke noget om vor meget melatin der skal i

Jeanne  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget melatin skal der bruges ?