Kommentarer
Ida - 2014-04-03 15:29:35 Rigtig god glasur, passer genialt til banan chokolade muffins også :)
Henriette - 2012-06-07 22:06:01 Den er okay.. Men ikke fantastisk.. Lidt for kraftig efter min mening
Martin - 2012-04-22 19:13:53 Jeg prøvede med lidt mindre mælk og 150 g chokolade, den blev super god!
- 2012-04-10 20:27:59 alt for flydende, men smager godt
jannick - 2012-04-02 21:28:30 Haha glasuren er for sød
Glasur mesteren! - 2011-11-08 17:10:43 Den er alt for flydene (For stor mængde mælk)Jeg ville sige en halv dl. Desuden er der ikke særlig god konsistent når du bruger både kakao og chokolade! Ad det smager virkelig dårligt! Jeg vil forslå at sige 1 tsk kakao og 150g MØRK chokolade.. Så kakaoen ligesom holder sig i bagrunden (En slags eftersmag) Men ellers O.K
N-Rosenblad - 2011-10-25 13:51:12 Den bilver ret tynd så bruger kanp 1 dl mælk. så bilver den mere tilpas.
Ingeborg - 2011-05-01 14:06:35 Glasuren er lidt for sødt
halima - 2011-04-26 20:47:32 kan man også lave den uden chokoladestykker
- 2011-04-17 15:59:46 Rigtige rigtige god opskrift :)
Sara - 2011-03-11 14:10:52 Jeg skal lige til at lave Glasur. Hoper at det smager:)
- 2010-10-06 11:39:19 sindsyg lækker! brug sødmælk og ikke for meget!
Helle - 2009-09-18 12:49:09 Rigtig dejlig smag, men jeg synes den er lidt FOR flydende. Måske man kan bruge lidt mindre mælk? Brugte i øvrigt skummetmælk - måske det har noget at sige?
mønboen - 2009-02-05 10:10:38 Jo, den er super til alle kager ;-)
Sumaya - 2008-11-02 16:15:36 Kan man godt bruge den til en kage der ikke er blank?
Og Gufferne har ret man for lyst til at smage den. !! Smiley
-
Sumaya - 2008-11-02 16:09:18 jeg vil prøve det men kan man også bruge den til almindlige kager som ikke er helt blank
Gufferne - 2007-07-24 13:15:04 Rigtig god og kraftig chokolade glasur, som giver én lyst til at smage mere. :-P
|