Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Blank chokoladeglasur

Blank chokoladeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blank chokoladeglasur, billede 4 Blank chokoladeglasur, billede 1 Blank chokoladeglasur, billede 2 Blank chokoladeglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hak chokoladen.

Giv mælk, sukker og smør et opkog og sigt kakaoen i. Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade. Lad den stå i 5 minutter.

Pisk så glasuren godt sammen. Glasuren er smørbar, når den er afkølet. Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med.

Tips:

Blank chokoladeglasur egner sig til kager, hvor en helt glat, blank overflade ønskes, f.eks. lagkager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)

Opskriften er vist 128257 gange,
og udskrevet 1528 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5372 (1279 kcal)
KJ pr. Portion 5372 (1279 kcal)
Vægt ialt 322 gram
Vægt pr. Portion 322 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1668 KJ (397 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 26.1 gram
Kulhydrat 38.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ida  -  2014-04-03 15:29:35
Rigtig god glasur, passer genialt til banan chokolade muffins også :)

Henriette  -  2012-06-07 22:06:01
Den er okay.. Men ikke fantastisk.. Lidt for kraftig efter min mening

Martin  -  2012-04-22 19:13:53
Jeg prøvede med lidt mindre mælk og 150 g chokolade, den blev super god!

  -  2012-04-10 20:27:59
alt for flydende, men smager godt

jannick  -  2012-04-02 21:28:30
Haha glasuren er for sød

Glasur mesteren!   -  2011-11-08 17:10:43
Den er alt for flydene (For stor mængde mælk)Jeg ville sige en halv dl. Desuden er der ikke særlig god konsistent når du bruger både kakao og chokolade! Ad det smager virkelig dårligt! Jeg vil forslå at sige 1 tsk kakao og 150g MØRK chokolade.. Så kakaoen ligesom holder sig i bagrunden (En slags eftersmag) Men ellers O.K

N-Rosenblad  -  2011-10-25 13:51:12
Den bilver ret tynd så bruger kanp 1 dl mælk. så bilver den mere tilpas.

Ingeborg  -  2011-05-01 14:06:35
Glasuren er lidt for sødt

halima   -  2011-04-26 20:47:32
kan man også lave den uden chokoladestykker

  -  2011-04-17 15:59:46
Rigtige rigtige god opskrift :)

Sara  -  2011-03-11 14:10:52
Jeg skal lige til at lave Glasur. Hoper at det smager:)

  -  2010-10-06 11:39:19
sindsyg lækker! brug sødmælk og ikke for meget!

Helle  -  2009-09-18 12:49:09
Rigtig dejlig smag, men jeg synes den er lidt FOR flydende. Måske man kan bruge lidt mindre mælk? Brugte i øvrigt skummetmælk - måske det har noget at sige?

mønboen  -  2009-02-05 10:10:38
Jo, den er super til alle kager ;-)

Sumaya  -  2008-11-02 16:15:36
Kan man godt bruge den til en kage der ikke er blank? Og Gufferne har ret man for lyst til at smage den. !! Smiley -

Sumaya  -  2008-11-02 16:09:18
jeg vil prøve det men kan man også bruge den til almindlige kager som ikke er helt blank

Gufferne  -  2007-07-24 13:15:04
Rigtig god og kraftig chokolade glasur, som giver én lyst til at smage mere. :-P