Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprøjteglasur II

Sprøjteglasur II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.sigtet flormelis
30 g.past. æggehvide
1 tsk.siet citronsaft
 
Opskrift:
Hæld 30 gram pasturiserede æggehvider op i en skål og tilsæt citronsaften. Sigt flotmelis i lidt af gangen, mens du rører rundt. Der må ikke piskes i hviderne, da dette medfører luftbobler i glasuren, og gør at dit endelig arbejde får grimme huller.

Sigt ligeledes altid din flormelis for at forhindre klumper i din glasur. Klumperne kan stoppe dine tyller til mens du arbejder.

Bliv ved med at tilsætte flormelis til den bliver stående, når du trækker en ske op af massen. Der kan altid tilsættes mere æggehvide hvis den bliver for tør, eller mere flormelis hvis den er for blød.

Læg en våd klud over skålen, for at forhindre udtørring. Sprøjteglasuren vil altid blive lidt blødere efter at have stået med kluden over et stykke tid pga. glasuren trækker fugten fra kluden. Tilsæt lidt mere sigtet flor og rør rundt til massen igen har den ønskede konsistens.

Tips:

Kan laves i forvejen og opbevares i køleskabet. Jeg plejer at ligge et stykke film hen over glasuren, og sætte låg på skålen. Så er den stadig fin og fast når jeg skal bruge den næste dag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19266 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
kan man gøre noget ved farven så den kan få en nærmest elfenbenfarve? måske en smule kakao?