hakket chili uden kerner1 tsk. hakket chili uden kerner
0.25
tsk.
sukker0.25 tsk. sukker
1
bladselleristængel1 bladselleristængel
Friske korianderblade Friske korianderblade
Opskrift:
Pil rejerne.
Rist rejeskallerne i lidt olie på en stegepande eller i en wok til skallerne skifter til rød farve. Tilsæt bouillon og lad fonden koge ca. 15 minutter.
Hæld fonden gennem en sigte ned i en skål og hæld derefter fonden tilbage i gryden. Kassér skallerne.
Kom citrongræs, limeskal, limesaft, fiskesauce, chili og sukker i fonden og kog ved svag varme i 10-15 minutter.
Tilsæt bladselleriskiver og lad dem koge med et par minutter.
Tilsæt rejer så de bliver varme lige før servering.
Servér suppen drysset med friske korianderblade.
Suppen er god som forret eller frokostret og kan serveres med en skål ris til.
Tips:
Persille kan anvendes i stedet for korianderblade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6769 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider