Porre skæres i tynde skiver og svitses i olivenolie i en gryde.
Bouillon hældes ved og koges i 5 minutter, hvorefter fløde udrørt med majsstivelse tilsættes.
Salat i tynde strimler, rejer og ærter tilsættes.
Suppen varmes igennem og smages til med citronsaft, salt og peber.
Hakket persille drysses over ved servering.
Serveres med et godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5825 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider