flåede tomater drænede og udkernede1 ds. flåede tomater drænede og udkernede
2.5
dl.
yoghurt naturel2.5 dl. yoghurt naturel
Opskrift:
Bag auberginerne i en 250 grader varm ovn i 20 min. Vend dem et par gange undervejs. Lad dem køle lidt af og pil skindet af. Skær auberginekødet i tern og mos det let med en gaffel. Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olien til løgene er bløde. Vend gurkemeje, koriander, kardemomme og nelliker i . Vend derefter de flåede tomater uden væde, aubergine og ypghurten i. Varm retten forsigtigt igennem og server den evt. med et godt brød.
Retten vinder ikke mange point på udseendet, men smager dejligt på en kold vinterdag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(9 stemmer)
Opskriften er vist 21396 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
madkær - 2012-02-08 10:34:49 Ingefær: Kom en 2 tsk (knust) ingefær, hvis det er frisk. Eller 3-4 tsk (knust) hvis det er tørret.
- 2009-09-03 23:25:44 Lyder lækkert, men hvor meget ingefær skal der i ??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider