Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rejesuppe med fersken

Rejesuppe med fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olie
1 spsk.karry
2 løg
2 ds.hakkede tomater
4 fedhvidløg
1 ds.ferskner i dåse
2.5 dl.piskefløde 38%
200 g.kogte rejer
 bordsalt
 peber
 
Opskrift:
Karryen svitses i olie. Herefter tilsættes hakket løg, som også svitses. Der tilsættes tomat, og det koger i 20 min.

Fersknerne skæres i tern (gem saften fra dåsen). Kog hvidløsfedene sammen med 2/3 af ferskenternene i saften fra ferskendåsen i ca. 5-10 min.

Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det. Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber. Rejerne tilsættes lige inden servering.

Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (31 stemmer)

Opskriften er vist 23234 gange,
og udskrevet 935 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-12-30 17:40:42
go´ opskrift