Den amerikanske drøm / ugeplan

Den amerikanske drøm / ugeplan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tenz

Indsendt :      Red:

Den amerikanske drøm / ugeplan, billede 4 Den amerikanske drøm / ugeplan, billede 1 Den amerikanske drøm / ugeplan, billede 2 Den amerikanske drøm / ugeplan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.hvidkål
400 g.løg
2 grønne peber
300 g.bladselleri
1 ds.flåede tomater
2 pk.Lipton løgsuppemix (evt. grøntsagsbouillon)
3 tsk.Karry
3 l.vand
 
Opskrift:
Hak grøntsagerne meget fint. Kog det hele i 10 min. (grøntsagerne skal være dækket af vand.) Sænk temperaturen og lad det hele simre til grøntsagerne er møre.

Suppen kan spises når du føler sult. Du kan spise så meget du vil. Suppen forøger ikke kalorierne du indtager. – Faktisk vil du tabe dig jo mere du spiser af den.

1. DAG:
Alle slags frugt – med undtagelse af bananer – så meget du har lyst til.

2. DAG:
Alle slags grøntsager – med undtagelse af majs og tørre bønner – samt en stor bagt kartoffel med smør.

3. DAG:
Frugt og grøntsager med samme undtagelser som nævnt i 1. og 2. dag. Ingen kartofler.

4. DAG:
Bananer og mælk – op til 8 bananer og 2 ¼ dl. skummetmælk. Må også spises uden mælk. Evt. også en grapefrugt.

5. DAG:
Frugt og grøntsager med samme undtagelser som nævnt i 1. og 2. dag, og ikke for mange. Om aftenen bøf med tomater. Bøffen kan tilberedes som du har lyst til – og du må spise så meget du kan. Hvis du spiser op til 6 tomater, SKAL du drikke 8 glas vand.

6. DAG:
Grøntsager – med samme undtagelser som 2. dag. Om aftenen bøf og grøntsager.

7. DAG:
Brune ris og grøntsager samt usødet frugtjuice.

Du må drikke alt det diæt sodavand, sort kaffe og te du kan, samt vand. INGEN salt på maden og ingen sukker i kaffe eller te. Hvis slankekuren skal virke, er det ikke tilladt at udskifte nogen af ovennævnte ting. Tab op til 10-17 pund og føl dig godt tilpas på kun 7 dage. En af hemmelighederne bag virkningen af denne 7-dageskur, er at maden der bliver spist, kræver flere kalorier at forbrænde end dem man spiser. Så spis så meget du vil. 7-dageskuren kan bruges så tit du har lyst og behov for, og du behøver ikke at være bange for at føle dig skidt tilpas eller træt. Faktisk vil den rense dit system for urenheder og få dig til at føle dig så godt tilpas, som du aldrig troede, var muligt.


karakterer:
Opskriften er vist 103180 gange,
og udskrevet 3126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (105 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Morgen frisk  -  2013-03-17 13:44:57
mig Nej der er tale om steaks og ikke fars. Og desværre også nej til at salte bøffen. Der står i kuren at salt er FY!!! Frida Det er blevet lidt af en vandrehistorie at denne Fatburner kur er udviklet i hospitals regi men som skrevet er en vandrehistorie. Den kur som denne bliver blandet lidt sammen med er af en helt anden kaliber og må kun bruges 1 gang pr. 12 mdr g kan gi et vægttab på op til 15 kg på 10 dage.

Mig  -  2013-01-05 11:57:51
Hvilken bøf skal det være?? Er det en hakkebøf eller hvad er det?????

  -  2012-07-12 14:23:00
må man ikke salte bøffen? Der står jo må tilberedes som man vil

Anika  -  2012-07-10 09:39:16
Jeg er 17 år, ikke specielt overvægtig, men har alligevel allerede tabt 2 kg på to dage :) den må sige, at virke.

Linda  -  2012-04-01 22:26:33
jeg starter på kuren i morgen. Og glæfer mig til at se om den virker :) men synes at jeg lige skule sige, at alle jer der brokker jer over at vi der er overvægtige ikke motinerer... jeg har fand%&/ motineret og gjort alt hvad jeg kunne, men det virker ikke så godt for os alle sammen. så nu prøver jeg det her, med gode håb :) skriver igen når 7 dage er gået :)

Frida  -  2012-03-31 09:56:45
VIGTIGT!!!! Denne kur er lægeanbefalet, og bruges hvis en patient har brug for at tabe sig hurtigt følgende op mod en operation. Kuren blev opfundet til dette formål, altså er den sat sammen af læger og dygtige diætister. Det er korrekt, at denne suppe-kur renser ud i ens system, og fremmer følelsen af veltilpashed, men lægerne anbefaler stærkt dette: Lad hver at være på kuren i mere end 14 dage af gangen. Det er ok at være på den af længeretid af gangen, men hold lige en pause på nogle dage, før man begynder igen. OOPS: Denne kur er en fin metode at komme igang, men hvis man ønsker et varigt vægtab, hjælper det ikke noget at være på denne kur et par uger, og så derefter vende tilbage til ens gamle, usunde vaner. Hvis man gør dette, vil man blot tage det hele på igen, og måske endda mere til. DERFOR: Husk for det første at få nok søvn. Søvn er et af hovedgrundlagene for en sund tilværelse, og det er meget vigtigt at få ca. 8 timer hver nat. Søvnen er der hvor kroppen regenererer sig selv, og dette er der brug for ved vægttab. Derudover husk min. 30 minutters motion hver dag - det værre sig en rask gåtur, en omgang sport eller en tur i vægtræningscentret - det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Bare du får rørt dig. OG så selvfølgelig kosten - Spis sundt og VARIERET! Spis både magre proteiner, fuldkorns kulhydrater, SUNDT FEDT (som f.eks. nødder), og selvfølgelig - måske vigtigst af alt - drik MASSER af vand. MAnge mennesker tror at de er sultne, når det egentlig er tørst, de føler. 3 glas om dagen som minimum. (Selvfølgelig afhænger det også af, hvor væskeholdig en kost man spiser). Men lige meget hvad, er det ALDRIG usundt at drikke vand.Desuden indeholder vand ingen KJ/kalorier, og kroppen kræver vand for at regenererer og vedligeholde sig selv. Din krop består af 50-60 % vand - så selvfølgelig har den brug for væske. Til sidst vil jeg bare sige; Hvis det ikke får dig til at falde i, i dit vægttab (ikke under denne kur, self., men efterfølgende, når du tilrettelægger dine nye kostvaner og livsstil i det hele taget) skader det ikke, at spise LIDT usundt en gang i mellem. Tag f.eks. et stykke mørk chokolade - det indeholder antioxidanter, og for øvrigt nogle stoffer, som udvider blodkarene, der sørger for blodtilførsel i hjernen. Hvis du klarer dig fint uden usunde spiser, er der selvfølgelig ingen grund til at indtage dem. Men hvis du går og har en uffattelig lyst til noget sødt, og du ikke falder i og spiser hele pladen, og efter følgende går på rov i huset, så skader det ikke med et stykke chokolade i ny og næ. HUSK BLOT - alt med måde. Lidt skader ikke, men for meget gør.

herning 2.3.2012  -  2012-03-02 09:15:28
har været på kuren 4 gange før, og den virker, meeeen sidst på kuren er det svært at holde gejsten, men vi gør det, det er yderst viktig at man følger kuren til punkt og prikke

T.A  -  2012-02-20 00:52:28
Jeg har tabt 15 kg på denne kur over 2x14 dage da jeg var 13 år... Jeg kan kun sige at mit vægttab holdte til jeg var 17... At jeg tog på igen var helt og aldeles min egen skyld og vil sige at denne kur er et godt udgangspunkt til at komme godt fra start... Men på alle slags kure skal man jo have sig en anden livsstil bagefter... Om det er den her kur eller en anden kan være ligemeget... Jeg er nu igang med denne kur her igen, og kører nu på 6 uge og har tabt mig 22 kg... Er forberedt på omlægning af min kost resten af livet... Hvis man skal tabe sig og holde vægten resten af livet, handler det også om at have psyken til det... Man skal være klar... Held og lykke derude...:)

Halvvejs  -  2012-02-08 08:41:22
Ævl det eneste der virker på lang sigt er to små ord NEJ TAK Nøjs med en halv portion Det halve skal være grøntsager kogte eller rå dit valg Glem slik og kager i hverdagen Og kom så ellers op af stolen og rør dig

  -  2012-01-31 13:01:29
Måske er jeg ikke den hurtigste knallert på molen MEN: Kan en eller anden forklare mig hvordan man kan spise og spise og spise af denne ret og jo mere man spiser desto mere taber man sig ? Det virker ulogisk ?? Er det fordi den sætter forbrændingen i vejret ? Jeg er på 3. dagen nu - Har ikke vejet mig endnu men føler mig.... mere 'fit' - Savner dog noget havregryn eller lign om morgenen - Spiser I andre suppe om morgenen ?? Jeg har diabetes 2 så har tænkt mig at droppe bananerne P.S. Pas på med ingefær - Jeg fik givet den en tand for meget og måtte neutralisere smagen med chili og karry så nu står der ild ud af munden på mig efter hver portion :-)

Culinary  -  2011-11-30 17:14:45
Som en tidligere har skrevet, så forbrænder man ikke så meget fedt... Det er væske!!! Deraf også en mangel på energi, da kroppen så ikke fungerer korrekt. 1 Kilo fedt = 7.000 Kalorier, så hvis man skulle kunne forbrænde 1 kilo om dagen, tja, regn selv på det ;) Der sker ikke noget ved at prøve sådan en kur, det kan bruges til et hurtigt vægttab, hvis man lige står og skal noget i weekenden, men det er langt fra anbefalet, at bruge sådan en kur i mere end f.eks 2 uger i streg!!! P.S 8 Bananer om dagen!? Det er jo som at få et sukkerchok, pas på med det, selv hvis du IKKE har diabetes! Har du diabetes, så skal du holde dig væk fra 7 af de 8 bananer!

katja +10kilo  -  2011-11-28 19:42:19
Jeg har i dag lavet suppen, jeg har ændret lidt i opskriften... jeg har brugt: ½ hvidkål (stort) der simrede godt 30 minutter for sig selv, 300gram kyllingefilet, lod det koge for sig selv mens jeg ordenede resten af grøntsagerne. 8 gulerødder, 1 porre, 2 løg, 4 pastinakker ½ rød peber ½ chili 1 glas hotsause til taco 1ds. hakket tomat og vand til det dækkede + 5 cm. jeg lod det koge 1 lille times tid, mens jeg gik ned og hentede børn. med kom dog først peberfrugt og chili i til sidst. ved servering hakker jeg ca 1 tsk persille og kommer på, det fremmer den visuelle appetit. Det smager godt, men er rimelig stærkt, hvilket dog bare gør at jeg drikker det mere vand til. Jeg vil vende tilbage med resultat efter ugen.

Hanne  -  2011-10-24 09:43:04
Kan man spise noget andet på 4 dagen end bananer, det kan jeg ikke fordrage?

  -  2011-09-27 19:51:42
må man godt putte chilli og hvidløg i?

  -  2011-09-06 18:12:58
Jeg er ikke ekspert, men har tabt mig ca 25 kg - hvordan, jo ser du INTET var forbudt, ALT skulle dog vejes og kcal blev regnet ud. Jeg har holdt mig på 1200 kcal (kvinde, i 30'erne) og det tabte jeg mig altså af.... Min mand (også i 30'erne) har gjort det samme og tabt sig godt 30 kg! Så stik alle de der kure s.... op og tæl kcal, og spis så mindre end du forbrænder, så taber du dig.... :-)

Laust  -  2011-08-11 12:43:45
Kuren virker som den skal. Er et helvede at komme igennem. Kvalmen fra suppen er hård men kan til dels dulmes ved et overforbrug af chili og karry. Energitabet er osse hårdt. Her snød jeg lidt og tog engang imellem et par ginseng piller. Ved godt at det er hårdt med energi tabet, men hvis der er bare den mindste overskud så er det ud at dyrke motion - jeg cyklede et par ture og det gav resultat hver gang.... Smed seks kilo på en uge og fik et meget godt incitament til en fornuftig kostomlægning - hvilket i min erfaring (har prøvet den 2 gange) er den største styrke ved denne kur (at man sidder med følelsen Never again!)

John Holm  -  2011-02-24 13:55:32
Jeg er ikke professor i mad men jeg foreslår en torskebøf

Anne-Sofie  -  2011-01-03 11:40:48
Hej. Er der nogen, der har et forslag til hvad man kan skifte bøffen ud med? Jeg er vegetar, men spiser fisk..

Migselv  -  2010-08-30 17:06:45
Hejsa.. Jeg ville bare lige hører om jeg evt kan skifte de brune ris ud med noget andet? :)

15 kilo for meget  -  2010-07-02 23:04:36
efter både positiv og negativ kritik, vil jeg nu prøve denne kur. jeg har lige præcis 3 uger til at tabe mig 15 kilo, og det er jeg overbevist om at jeg kan. jeg er lige blevet opereret i mit knæ, og derfor er min evne til motion svækket. men jeg går tit ture med min hund, og det har jeg i sinde at fortsætte med. håber kuren virker!! ellers skal i nok høre fra mig ! :-)..

mizzyliza  -  2010-05-24 20:03:13
Tog først æggekuren herfra ATK. efterfulgt af denne, dvs. 14 dage m æggekur, og 7 dage med suppe. Vægttab i alt 16 kg. efterfølgene altså nu, spiser jeg mindst 300gr frugt + 700gr grønt + 1ltr vand om dagen og powerwalker 45 min. hver dag. er jeg ellers sulten, er det groft brød og mager pålæg

En der har prøvet  -  2010-03-03 06:11:07
Jeg blev dårlig tilpas på anden dagen og da jeg kørte hjem fra arbejdet blev jeg meget svimmel. Jeg stoppede så på 3 dagen da jeg havde haft det skidt om natten.

karen b  -  2009-11-27 10:54:14
Jeg syntes suppen smager rigtig godt. Jeg kommer ikke tomater i og blegselleri men selleriknold. Koger det ca 15 min. og blender det.

jessica  -  2009-06-12 13:38:31
jeg begynder på kuren på mandag og jeg glæder mig til at prøve den. har prøvet mange ting og mange herinde lyder nu meget positive overfor den :D skriver jeg fortæller hvordan det er gået når jeg har afsluttet kuren..

Ann  -  2008-12-05 11:37:30
Den virker godt nok, og jeg tog ikke på igen bagefter fordi jeg forandrede min livstil, hvis man efter kuren spiser som man gjorde før så er det klat at man tager på igen, det er jo derfor man blev overvægtig. Kuren er ensformig, men pyt det er jo bare en uge.

mig.  -  2008-08-25 14:31:20
helt ærligt, det er ikke en sund måde at ltabe sig på, og det som i har tabt vil vende tilbage i løbet af et par uger. istedet skulle i spise 5 små måltider om dagen! med varieret sund mad! I kan spise en masse frugt og grøntsager og ikke for meget sovs og smør. og vigtigst af alt - MOTION!

AMANDA  -  2008-02-11 12:12:48
Hey, diæt sodavand? så gælder light saftevand også, ik?

fru madglad  -  2008-01-03 12:03:04
jeg har prøvet denne kur, den hjalp mig fint tabte fem kg på den uge, selvom jeg til sidst dårligt nok kunne få suppen i mig. den smager nu fint nok men man bliver hurtigt træt af den.

fimpe  -  2007-12-30 11:47:47
gammel sportslæge og ernæingsekspert knud lundberg sagde at man max kan tabe 200gr fedt pr dag, og jeg tror han har ret:-)

Anika  -  2007-11-05 17:37:04
Hvad så når man stopper kuren, så tager man vel det hele på igen?

Solfrugten  -  2007-10-15 06:48:59
Jeg har droppet kuren, da jeg var ved at kaste op, hver gang jeg skulle spise suppen. At min suppe blev så mislykket tror jeg skyldes, at jeg brugte for lidt grønsagsbulion. Jeg skulle have valgt bulion terninger .......måske prøver jeg en anden gang, men jeg har tabt mig 2 kg på 3 dage.....men jeg var i gang med sund levevis, så jeg havde fået vendt kurven så vægten var på vej nedad......

solfrugten  -  2007-10-13 07:13:01
Hvis man gerne vil igang med en sund levevis, som jeg er......jeg spiser efter min blodtype (A). Jeg har diabetes 2, som begrænser meget, hvad man må spise og skal hele tiden tænke over hvad man putter i munden. Da er denne Uge næsten som en fridag.....jeg synes det er sjovt at prøve sådan en uge......og skulle det være usundt.....ja, hvad så.....jeg tror ikke man dør af det. Jeg er på 2. dagen og fra i går morges til idag morgen, har jeg tabt lige nøjagtig et kilo. Jeg skriver igen, når kuren er slut.

Til ernæringsassistenten  -  2007-10-12 00:18:03
Hvis du ved det er usundt at spise på den måde og at det er "en stor gang vrøvl", hvorfor kommer du så ikke med nogle ideér? Jeg er ikke selv overvægtig, men synes det er synd for dem der vejer for meget og ser hvad du skriver her. Du må uddybe det nærmere!!

pædagogstudine  -  2007-07-14 10:02:29
chili var godt i suppen, jeg brugte ikke tomat i suppe. Tabte næsten ikke noget i løbet af ugen, selvom jeg holdt kuren nøje. har ikke været super sulten, man har ikke lyst til at spise så meget, fordi man alligevel ikke får direkte energi af det man spiser.

Martin  -  2007-06-05 08:11:56
Jeg er på fjerde dag, og de første 2,5 dage er rigtige hårde, jeg har været så ugyglig sulten, men det er ved at gå væk nu

chilimis  -  2007-01-07 23:12:23
det virker og man er ikke sulten udervejs

25trolden  -  2007-01-04 17:05:30
hvor kan man få det løgsuppemix.kan overhovdet ikke finde det nogen steder

Ernæringsassistenten  -  2007-01-03 20:22:18
En stor gang vrøvl, det er usundt for kroppen at spise sådan.

Nete  -  2006-12-23 19:06:34
Drik ikke noget med kulsyre, det fremmer sulten. Det gør æbler også, så undgå at spise æbler

Bager  -  2006-12-23 19:04:28
Hold igen med salt, salt binder væske i kroppen. Brug hellere andre krydderier.

Bager  -  2006-12-23 19:03:19
Kom lidt chili i suppen, det sætter gang i forbrændingen.

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her