Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rådyrfrikadeller

Rådyrfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.rådyrkød
300 g.kalvekød
50 g.spæk
5 ansjoser
 
150 g.revne løg
150 g.rasp
3 æggeblommer
 stødt enebær
 reven muskatnød
 lidtfløde
2 dl.danskvand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kød, spæk og ansjoser hakkes og blandes sammen.

De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskab 1 - 2 timer inden de steges på en pande.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28173 gange,
og udskrevet 687 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anne Thayssen  -  2019-11-07 14:26:26
Meget lækker opskrift med god kraftig smag. Opskriften er også megagod til farsbrød, pakkes ind i bacon, ovnsteges i en kageform eller et lille fad og smager som forloren dyreryg