Dyrerullepølse - Dyre Rullepølse

Dyrerullepølse - Dyre Rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dyreslag
 Skiveskåret røget bacon
1 hakket løg
 Hakket persille
 Salt
 peber
 stødt nellike
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Puds slaget af og læg det på bordet. Lav en blanding af 2 spsk. salt, en stor tsk. peber, en lille tsk. stødte nelliker og lidt reven muskat. Drys lidt af blandingen på slaget, læg et lag skiveskåret bacon, dernæst et lag hakkede løg og persille og til sidst endnu et lag bacon. Rul slaget fast sammen og snør det til med bomuldstråd. Pølsen koges en time og lægges i pres et døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 29103 gange,
og udskrevet 1191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har tillad at fjerne persille, og nelleike samt kun at bruge et lag skivesåret bacon og i stedet at bruge ganske lidt frisk basillikon og så lidt Allahånde. Syntes at det blivet meget bedre i samg sammen med den stærke dyresmag.