Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jægermesterens vinstegte hare

Jægermesterens vinstegte hare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.flået hare
200 g.magert flæsk
 smør
 salt
 peber
2 dl.bouillon
2 dl.rødvin
1 fedhvidløg
 lidt persille
1 lilleløg
3-4 hele hvide peberkorn
12 småchalotteløg (evt. de frosne)
150 g.champignoner
3 spsk.hvedemel
 


Tilbehør:
Ris eller kartofler samt salat.
Opskrift:

Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.
Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver, persille, det skivede løg og peberkorn. Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.

På stegepanden brunes de små chalotteløg med de rensede champignoner i skiver. Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte chalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15471 gange,
og udskrevet 680 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole  -  2013-11-14 22:26:12
Superlækker ret - klart 10-tal.Brugte bacontern i stedet for mager flæsk, og undlod at si skyen - tog blot haren op og jævnede resten med lidt fløde og jævning.


Mildred Nissen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en rigtig nem og lækker ret, som kun kan anbefales.