Kommentarer
Kirsten - 2020-10-30 08:22:33 Der stod ikke at det skulle være friske tranebær, så jeg brugte tørrede, det blev ikke godt tilbehør.
Kirsten - 2020-10-30 08:20:57 Brugte beklageligvis også tørrede tranebær, så synes ikke om opskriften, mangler frisk smag
Karin - 2012-06-10 19:36:25 Vil gerne bruge denne ret til vores kobberbryllup,men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvad slags vin man servere til
Katrine - 2010-01-08 16:59:10 Glemte at skrive at creme fraiche behøver ikke at være den fede.
Katrine - 2010-01-08 16:57:30 Der mangler angivelse til hvor mange personer dressingen er til, lavede til 9 voksne nytårsaften og der var rigeligt(måske alt for meget)tilbage
Jeg brugte lidt mindre(end angivet)friske tranebær og meget mindre sukker så den blev lidt mere syrlig ellers en god anderledes dressing til røget kød.
JB - 2009-01-07 17:48:57 Jeg har ladet tranebærrene køle af inden creme fraichen, og det blev en lækker lidt syrlig creme til dyrekøllen (der skal bruges rå (ikke tørrede) tranebær.
rosen - 2007-10-08 09:30:04 jeg jegt er ikke imponeret, sød, klistret og tranebærren mister sin friste syrlige smag
JC - 2006-12-20 20:16:19 Skal tranebærrene køle af før creme fraiche tilsættes?
|