Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget dyrekølle med tranebærcreme

Røget dyrekølle med tranebærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røget dyrekølle med tranebærcreme, billede 4 Røget dyrekølle med tranebærcreme, billede 1 Røget dyrekølle med tranebærcreme, billede 2 Røget dyrekølle med tranebærcreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Røget dyrekølle
 
250 g.tranebær
100 g.sukker
4 dl.creme fraice 38%
 salt
 hvid peber
 
 blandet salat
 
 
 Pynt:
 Kørvel
 
 1 stk. hjemmebagt flutes.
 
Opskrift:
Den røgede dyrekølle, lægges i fryseren, ikke så den er stivfrosset, men bare så den er frosset i kanten, så er den lettere at skære i tynde skiver.

Sukkeret smeltes i en gryde, ligesom man gør til brunede kartofler, tilsæt en lille klat smør, og kom tranebærene i, vend rundt i sukkermassen, så bærrene koger lidt ud. Derefter tilsættes creme fraiche og cremen smages til.

Køllen anrettes på salatbladene, revet i mindre stykker, og cremen ved siden af. Pynt med lidt kørvel og lun flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 94351 gange,
og udskrevet 3070 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Karin  -  2012-06-10 19:36:25
Vil gerne bruge denne ret til vores kobberbryllup,men kan ikke finde nogen steder hvor der står hvad slags vin man servere til

Katrine  -  2010-01-08 16:59:10
Glemte at skrive at creme fraiche behøver ikke at være den fede.

Katrine  -  2010-01-08 16:57:30
Der mangler angivelse til hvor mange personer dressingen er til, lavede til 9 voksne nytårsaften og der var rigeligt(måske alt for meget)tilbage Jeg brugte lidt mindre(end angivet)friske tranebær og meget mindre sukker så den blev lidt mere syrlig ellers en god anderledes dressing til røget kød.

JB  -  2009-01-07 17:48:57
Jeg har ladet tranebærrene køle af inden creme fraichen, og det blev en lækker lidt syrlig creme til dyrekøllen (der skal bruges rå (ikke tørrede) tranebær.

rosen  -  2007-10-08 09:30:04
jeg jegt er ikke imponeret, sød, klistret og tranebærren mister sin friste syrlige smag

JC  -  2006-12-20 20:16:19
Skal tranebærrene køle af før creme fraiche tilsættes?