Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fasan i madeirasovs

Fasan i madeirasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storfasan eller 2 mindre
250 g.friske champignoner
 smør
 salt
 peber
3 dl.hønsebouillon ( terning og vand)
1 dl.madeira
1 dl.kaffefløde eller piskefløde
 meljævning
 
Tilbehør:
Salat og faste små kartofler
Opskrift:
Fasanen skæres ud i 4-8 stykker og brunes i en pande og lægges efterhånden over i en stegegryde, gerne med hjertet. Salt og lidt peber drysses ved. Stegepanden koges af med bouillon, der hældes over fasanen sammen med madeira. Under låg småsteger kødet, til det er mørt, ca. 40 min. alt efter fuglens alder, men stik i lårene og mærk, om det er mørt. Lidt før tilsættes de hele, rensede champignoner, der snurrer med i 5 min. Findes leveren rives den på et råkostjern og blandes i sovsen til sidst sammen med fløde og meljævning, evt. kulør og sovsen smages til med evt. mere madeira.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16720 gange,
og udskrevet 578 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu