Fasan i madeirasovs

Fasan i madeirasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 storfasan eller 2 mindre
250 g.friske champignoner
 smør
 salt
 peber
3 dl.hønsebouillon
1 dl.madeira
1 dl.kaffefløde eller piskefløde
 meljævning
 
Opskrift:
Fasanen skæres ud i 4-8 stykker og brunes i en pande og lægges efterhånden over i en stegegryde, gerne med hjertet. Salt og lidt peber drysses ved.

Stegepanden koges af med bouillon, der hældes over fasanen sammen med madeira. Under låg småsteger kødet, til det er mørt, ca. 40 min. alt efter fuglens alder, men stik i lårene og mærk, om det er mørt.

Lidt før tilsættes de hele, rensede champignoner, der snurrer med i 5 min.

Findes leveren rives den på et råkostjern og blandes i sovsen til sidst sammen med fløde og meljævning, evt. kulør og sovsen smages til med evt. mere madeira.

Serveres med Salat og faste små kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 17549 gange,
og udskrevet 586 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu