Lagkage med jordbær og citroncreme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend mel og bagepulver i. Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. Lad kagen afkøle lidt, inden den tages ud af formen og lægges på en bagerist. Citroncreme: Bland vand, mælk, citronsaft, sukker, maizena og æggeblomme i en gryde. Opvarm under piskning til cremen tykner, tilsæt citronskal og sæt gryden i koldt vand til afkøling. Pisk af og til i cremen. Pisk æggehvide og fløde hver for sig, og vend det i den kolde creme. Del kagen i tre bunde med en sytråd. Fordel creme og jordbær i skiver mellem lagene. Sæt kagen koldt - lav den gerne dagen før. Pynt: Dæk kagen med flødeskum og pynt med jordbær. |
|
Opskriften er vist 88182 gange,
og udskrevet 1312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne