hakkede hasselnøddekerner25 g. hakkede hasselnøddekerner
evt.
1 spsk. cognac evt. 1 spsk. cognac
Opskrift:
Husblasen lægges i blød i koldt vand og smeltes i den varme kaffe.
Kaffen afkøles.
Fløden piskes stiv.
Kaffen, sukker, nødder og evt. cognac piskes i.
Cremen stilles i køleskab, til den er halvstiv.
Bundene lægges sammen med cremen.
Pyntes evt. med chokoladekaffebønner.
Kgen trækker i køleskab i 1 - 2 timer, inden den serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15337 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider