Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakselagkage

Lakselagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket spinat
2.5 dl.piskefløde
1 knsp.revet muskatnød
0.5 tsk.salt
 peber
 
2 æg
2 dl.ymer
2 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
400 laks
 Frisk spinat
 
Opskrift:
Spinaten dampes, fløden tilsættes og det koger ind til det har en cremet konsistens. Muskatnød tilsættes og det smages til med salt og peber.

Æg, ymer, mel, salt og olie blandes og dejen bages til 6-8 pandekager.

Pandekagerne stables med laks og stuvet spinat som en lagkage. Pyntes med friske spinatblade og små stykker laks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 28124 gange,
og udskrevet 362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tito  -  2009-11-14 20:24:26
Er det ikke voldsomt mange laks ?