Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fiskefromage

Fiskefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.kold røget laks eller havørred
3 spsk.pæne store rejer
6 spsk.grønne ærter
1 glasasparges
400 g.kogt havørred
0.5 løg
1 pakkefrossen dild eller 4 spsk. friskhakket dild
1.5 spsk.hjemmelavet bearnaise essens eller citronsaft
2.5 dl.creme fraiche 9%
5 blade husblas
 
Opskrift:
Du tager en skål og fore med strimler af røget havørred så det ikke dækker , lægger lidt grønne ærter og rejer der hvor der ikke er røget fisk.

Asparges , kogt ørred og løg blendes og røres sammen med creme fraiche og bearnaise essens.

Udblød husblas i kold vand i 5 min , og smelt det så i et vandbad , rør det i cremen . hæld halvdelen i skålen fordel dilden , og hæld resten af cremen over . Hæld resten af de grønne ærter øverst , og stil det i køleskab i nogle timer.

Serveres med flute og en creme fraiche sovs der er smagt til med citronsaft salt og peber .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11457 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu