Fiskefromage

Fiskefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.kold røget laks eller havørred
3 spsk.pæne store rejer
6 spsk.grønne ærter
1 glasasparges
400 g.kogt havørred
0.5 løg
1 pakkefrossen dild eller 4 spsk. friskhakket dild
1.5 spsk.hjemmelavet bearnaise essens eller citronsaft
2.5 dl.cremefraiche 9%
5 Husblas, blade
 
Opskrift:
Du tager en skål og fore med strimler af røget havørred så det ikke dækker, lægger lidt grønne ærter og rejer der hvor der ikke er røget fisk.

Asparges, kogt ørred og løg blendes og røres sammen med cremefraiche og bearnaise essens.

Udblød husblas i kold vand i 5 min, og smelt det så i et vandbad, rør det i cremen. hæld halvdelen i skålen fordel dilden, og hæld resten af cremen over. Hæld resten af de grønne ærter øverst, og stil det i køleskab i nogle timer.

Serveres med flute og en creme fraiche sovs der er smagt til med citronsaft salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 12844 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu