flåede og finthk. tomater5 flåede og finthk. tomater
salt salt
peber peber
3
spsk.
margerine3 spsk. margerine
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
5
dl.
mælk5 dl. mælk
50
g.
reven ost50 g. reven ost
salt salt
peber peber
750
g.
fileter af torsk eller sej750 g. fileter af torsk eller sej
250
g.
forkogte lasagneplader250 g. forkogte lasagneplader
Opskrift:
Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.
Margerine smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber.
Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13741 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider