Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vild torsk

Vild torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vild torsk, billede 4 Vild torsk, billede 1 Vild torsk, billede 2 Vild torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Karry
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Chili, stødt
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
800 gram Torskefilet uden skind
   


Opskrift:

Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sauter dem i en wok eller stor saurtepande i lidt olie. Tages op.

hak løget og kom det i wokken og sauter det i lidt olie til det er klart.
Tilsæt karry efter smag og kom kokosmælken ved. Koges igennem og smages til med chili og salt.

Kom gulerødder, peberfrugt og porrer i saucen og kog op. Kan evt. jævnes lidt.
Tilsættes torsken, der er skåret i tern og lad retten simre i 4 min.

Server med ris og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 74421 gange,
og udskrevet 2999 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2018-08-26 13:24:37
Rigtig godt!


damsen  -  2011-09-08 19:01:46
Mums for en lækker ret. Havde dog ingen kokosmælk hjemme, så det blev erstattet af Milda 4%+ 4 - 5 dl minimælk. Havde heller ikke porre, men til gengæld et par forårsløg.


Kirstine  -  2011-05-02 19:32:27
Herlig ret. Måske den bedste fiskeret jeg har fået længe. Jeg tilføjede dog en anelse citronsaft, men tror den kunne blive endnu bedre med citrongræs. NYD DEN :) MUMS Kunne gå hen og blive en ynglingsret.


Anette  -  2011-04-28 16:09:12
Nok fordi der ikke er så mange der har stemt, så skal der ikke så meget til at trække den ene eller den anden vej


Inge V.  -  2011-04-03 18:03:17
Dejlig nem fiskeret. I stedet for torsk anvendte jeg havtaske, der er mere fast i kødet. Lidt underligt at retten er vurderet så lavt.


G-Girl  -  2009-03-15 10:30:05
Hvor mange personer er retten til??


Maria  -  2008-12-29 21:50:42
Super lækker ret, alle kan lide den, selv dem der ikke er til fisk..


Anne-Marie Molzen  -  2007-09-24 13:44:11
Endnu en favorit ret - det smager simpelthen fantastisk!!


Annette  -  2007-01-17 17:31:41
Selv ikke-fiskespisere kan lide denne ret.


Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig nem ret


  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv ligeledes at skifte chillien ud med "Sambal Manis - det giver retten fylde og en rund og stærk smag.


  -  0000-00-00 00:00:00
Vi skiftede den ene gulerod med en persillerod og smagte sovsen til med thailandsk fiske sauce. Lækkert!