crust (knust makron/rasp)180 g. crust (knust makron/rasp)
3
æg3 æg
180
g.
fuldkornsmel180 g. fuldkornsmel
2.5
tsk.
bagepulver2.5 tsk. bagepulver
finthakket hasselnød efter smag finthakket hasselnød efter smag
grofthakket chokolade efter smag grofthakket chokolade efter smag
grofthakket hasselnød efter smag grofthakket hasselnød efter smag
Opskrift:
Pisk smør og crust til den bliver lind, om enkelvis 3 æg i mens du stadig pisker. Si mel i, stadig men du rører, og de kerner der bliver til overs i risten kommer du også i. Si bagepulveret i, og så mælk - alt mens du stadig rører. Kom finthakket hasselnød i, rør. Næsten det hele grofthakket hasselnød og chokolade røres i. Kommes i en form belagt med bagepapir. Resten af chokolade og hasselnøden lægges ovenpå.bage 1½ time i ovnen, sprøjt med mælk efter en time og/eller læg et stykke bagepapir henover så chokoladen ikke bliver brændt.. KAN være færdig efter 1 time og 15 min alt efter ovnen.
Tips:
Der kan bruges mandler hvis man bedre kan lide det. Og serveres med creme fraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 7343 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Jeanette - 0000-00-00 00:00:00 Den KAN være svær at få bagt færdig inde i midten, dette kan man forhindre ved at lave den til muffins, eller komme den i 2 mindre forme.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider