Hak tomaterne groft, hak basilikumbladene og rør dem i tomaterne sammen med knust hvidløg, olie og eddike. Smag til med salt og peber. Lad salaten trække i stue temperatur en times tid.
Skær ålen i ca. 2 cm skiver. fordel salatblade, tomat og ål på tallerkenerne.
Server brød til.
En tør syditaliensk hvidvin passer med sin friskhed og eftersmag fint til denne ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10223 gange, og udskrevet 225 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider