Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flødestuvede kartofler (opbagt)

Flødestuvede kartofler (opbagt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jensen1979

Indsendt :



Ingredienser:
700-100 g.katoffelskiver evt fra frostpose
100 g.margerine
3-4 fedhvidløg eller mere efter smag
4 spsk.hvedemel
5 dl.fløde
7.5 dl.mælk
 
 salt
 peber
 evt.revet muskat
 
Opskrift:
smelt margerinen og lad det pressede hvidløg simre lidt deri. tilsæt mel lidt af gangen. hæld herefter fløden i og dernæst mælken lidt af gangen indtil der opnåes den konsistens man vil ha saucen i (må gerne være halvtyk). smag til med salt og peber. kom kartoffelskiverne i et ovnfast fad og hæld saucen over. bages i ovnen i ca 35 min ved 180 grader. Påregn 10 min mere hvis der bruges rå kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 16544 gange,
og udskrevet 518 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu