Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sarah Bernhard kager

Sarah Bernhard kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann Conceicao

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.piskefløde
75 g.mørk chokolade
30 makroner
0.5 pladeovertrækschokolade
 
Opskrift:
Giv piskefløden et opkog og ssmelt chokoladen i den medens du rører. Lads bl. koge sagte i et par min. hæld den i en skål og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Smør så en top af chokolademassen på hver makron og stil kagerne enten i køleskabet i 1/2 time eller i fryseren i 10 min. Smelt i medens overtrækschokoladen over vandbad eller i mikroovn og køl den godt af. Pensel et tyndt lag chokolade på hver af de små kager og sæt dem igen i køleskabet til chokoladen er stivnet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 27166 gange,
og udskrevet 794 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Natja  -  2011-10-23 19:03:26
Hva kan det være når den ikk vil stivne ?

Jeppe  -  2010-09-08 19:07:25
Super opskrift simpel og velsmagende er gentagende gange blevet opfordret til at lave dem igen.

Sine Kilde  -  2010-07-17 11:12:36
Oprindelsesland er Danmark. Kagen blev lavet som en hyldest til den franske skuespiller Sarah Bernhardt (23. oktober 1844 – 26. marts 1923) " Den vidunderlige Sarah"s optræden i Danmark. Hun var den den mest berømte skuespiller i det 19. århunderede. - Og en skøn kage.

Helle  -  2009-12-22 09:13:04
elsker dem, min egen opskrift er væk så nu prøver jeg denne og håber at de er ligeså gode som dem jeg plejer at lave :-)

malene og sine  -  2009-07-06 16:30:35
det er verdens bedste kager,, de smager af mer,,,,,