Kommentarer
Per - 2014-05-31 11:55:08 Vi lod dejen hæve 45 minutter inden vi rullede den ud.
kirsten - 2012-09-22 14:01:39 jeg har prøvet at erstatte noget af sukkeret i fyldet med perfekt fit sukkererstatning. Smørret bliver delvist meget tyndt, er det sukkeret eller perfekt fit, der er skyld i det, men der smager skønt alligevel.
- 2011-12-15 15:43:30 Jeg læssede et par håndfulde rosiner og hakkede hasselnødder ind i midten. Og naturligvis glasur på toppen. Det blev den bestemt heller ikke ringere af. Super opskrift.
winie - 2011-05-21 15:21:42 kanon kanelstang mums
Kim - 2010-10-19 12:27:35 tricket med kage cremen er bare godt - det giver en cream som var det fra bageren -
kom i øvrigt til at tage det forkerte mel og kom til at hælde 50 gram rugmel i og derefter 550 gram hvede... det gav det lige en tand mere groft brød... Det køber jeg ikke mere hos bageren efter denne her.
Citat fra mine venner i 30'erne "Du skulle have været bager - den smager fandme godt" ... og så er den jo helt frisk samlet set lavet på en time. (9/10)... nødder og cream er et must til denne kage.
- 2009-10-16 14:08:53 rektangulære stykker???
Lone - 2009-05-02 13:22:30 Den er den bedste og nemmeste kanelstang jeg nogensinde har høstet så megen ros for. Tips: brug rigtigt smør fra ALDI, det bedste til at bage med, læg stængerne på tværs i bradepanden og de er nemme at transportere, holder sig godt i køleskabet uden at blive tørre ( hvis ikke de er spist9 :-))
Nadia - 2008-11-07 12:09:38 det er en kanel stang, kan det blive bedre!!!!!!:-)
Lene - 2008-11-06 11:45:56 Rigtig lækker! Pyntede med hvid glasur - ellers en himmerigsmundfuld :-)
- 2007-03-15 15:57:52 Skal den blive til et 10 tal, kan man efter fyldet er smurt ud over dejen smøre et lag kagecreme... Så er den i vinkel!!
|