lille bæger creme fraiche 18% 1 lille bæger creme fraiche 18%
3
æg 3 æg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt. Stil den køligt i 1 time. Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen. Prik tærtebunden tæt med en gaffel. Bunden forbages i 10 minutter. Imens piskes æg og creme fraiche sammen. Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30 minutter. Tærten serveres lun eller kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9208 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Alice - 2015-06-14 09:03:42 Lav en halv portion og en tyndere tærte til tapas stykker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider