Oliventærte med mandler
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt : |
|
|
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt. Stil den køligt i 1 time. Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen. Prik tærtebunden tæt med en gaffel. Bunden forbages i 10 minutter. Imens piskes æg og creme fraiche sammen. Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30 minutter. Tærten serveres lun eller kold.
|
|
Opskriften er vist 10648 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Alice - 2015-06-14 09:03:42 Lav en halv portion og en tyndere tærte til tapas stykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne