Der laves en almindelig mørdej ( en færdiglavet fra frost i supermarkedet kan også gå ). Dejen rulles ud (ca.3 mm tyk). Beklæd tærteformen med dejen og stil på køl i ca. 15 min. Ovnen tændes på 180 grader.
Rør sirup, brun farin,æg og blommer til en samlet masse. Smelt smørret i en gryde til det er nøddebrunt. Bland det smeltede smør i massen. Fordel Pecan-nødderne i tærteformen, hæld fyldet over og bag den ca. 45 min. Tærten skal være fast, når den tages ud.
½ l fløde piskes. Når den nærmer sig flødeskum tilsættes 1-2 tsk.vaniliesukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 20177 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider