Rør smør og sukker godt luftigt. Pisk æggene sammen og tilsæt dem lidt efter
lidt og rør godt. Bland hvedemel, kartoffelmel, bagepulver, vanillesukker og
kakao sammen, rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt tærteform ca 25 cm i
diameter. Bag den ved 175 grader i en varm ovn ca 40 min. Tag tærtebunden
ud, afkøl den. Del den i 2 bunde.
Skræl og skær kiwifrugterne i skiver. Pisk
fløden stiv. Læg den ene bund på et fad, læg et lag kiwifrugter over bunden,
dæk med et lag flødeskum. Læg den anden bund ovenpå, bred resten af
flødeskummet over. Pynt rundt i kanten med kiwiskiver.
Server kagen som dessert eller til kaffe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11347 gange, og udskrevet 196 gange.
Kommentarer
- 2011-12-01 18:52:41 og skære jeg den ikke over, jeg kommer bare råcremen og frugten ovenpå :D
Bettina - 2011-12-01 18:49:19 Jeg plejer at komme alm råcreme på toppen med vindruer eller ligne, og hver gang der er familie fødselsdag bliver der spurt ind til den :D
- 2008-08-28 16:08:26 Rigtig lækker tærte. Den er helt klart bedst uden kakao. Der vil den får karakteren 10. Med kakaoen synes jeg, at kiwierne smager bittert. Så jeg har givet den karakter efter, at der ikke er kakao i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider