Nutellamousse

Nutellamousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Nutellamousse, billede 4 Nutellamousse, billede 1 Nutellamousse, billede 2 Nutellamousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æggeblommer past.
45 g.sukker
 
75 g.Nutella
3 dl.piskefløde
2 husblas, blade
 
 Pynt:
 Ananaskirsebær
 blåbær
 hindbær
 
Opskrift:
Start med at lægge husblasbladene i blød i koldt vand.

Pisk sukker og æggeblommer hvide.

Kom nutellaen i ægge og sukker blandingen.

Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i Nutella, sukker og æggeblandingen.

Smelt husblasen i en lille gryde i det vand som hænger ved, og rør det i nutellamassen i en tynd stråle under konstant omrøring.

Hæld nutellamousse i portionsglas som stiles på køl i mindst 2 timer gerne natten over.

Pynt evt. med frisk frugt, vi har brugt Ananaskirsebær, blåbær og hindbær.


karakterer:
Opskriften er vist 1431 gange,
og udskrevet 8 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu