Rabarberne skylles, flækkes og snittes fint. De lægges lagvis med sukkeret i
en gryde og henstår til de safter. Gryden bringes langsomt i kog og koges
stille i ti minutter. Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og
drysses i gryden under omrøring. Vanille og evt. atamon tilsættes og
marmeladen fyldes i atamonskyllede glas, der straks lukkes til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 17792 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Connie - 2012-06-04 18:10:25 Det er da rabarbergrød eller marmelade.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider