Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede rabarber

Syltede rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.rabarber
750 g.sukker
3 tsk.rød melatin
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Rabarberne skylles, flækkes og snittes fint. De lægges lagvis med sukkeret i en gryde og henstår til de safter. Gryden bringes langsomt i kog og koges stille i ti minutter. Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i gryden under omrøring. Vanille og evt. atamon tilsættes og marmeladen fyldes i atamonskyllede glas, der straks lukkes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17559 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Connie  -  2012-06-04 18:10:25
Det er da rabarbergrød eller marmelade.