piskefløde pisket til skum 2.5 dl. piskefløde pisket til skum
Desuden: Desuden:
50
g.
makroner 50 g. makroner
Opskrift:
De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og stilles lunt, til de safter. Kompotten bringes i kog og koges 5 min. Vanillesukker tilsættes. Kompotten afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i dt kogende vand. Sukker, mandler og vanillesukker tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Kompot og makroner lægges i en skål. Fromagen hældes forsigtigt over. Stilles koldt, til den skal serveres. Kan evt. pyntes med flødeskum og revet chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12363 gange, og udskrevet 462 gange.
Kommentarer
jonna - 2015-06-02 12:56:48 en rigtig god dessert men 7 husblas er for eget prøv med 5 det er meget bedre
marieLouise - 2008-06-21 15:26:04 Rigtig dejlig dessert, der kan laves i forvejen. Har man ikke lige rabarber er jordbær et godt alternativ.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider