Rabarberstilkene skylles, flækkes, hvis de er tykke, og snittes fint. Lægges lagvis med sukker i en gryde. Appelsinerne deles og saften presses ud. Så meget som muligt af det hvide fjernes, hvorefter skallerne klippes i strimler, snittes meget fint og blandes i marmeladen.
Når frugten safter, bringes det hele i kog og koges sagte 10 min. Melatin og 1 spsk sukker blandes godt og drysses i marmeladen under omrøring. Koges i 2 min. Kommes i Atamon-skyllede glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14014 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider