Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber-appelsin-marmelade

Rabarber-appelsin-marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.rabarber
750 g.sukker
3-4 appelsiner
3 strøgne måleskeer rød melatin
 
Opskrift:
Rabarberstilkene skylles, flækkes, hvis de er tykke, og snittes fint. Lægges lagvis med sukker i en gryde. Appelsinerne deles og saften presses ud. Så meget som muligt af det hvide fjernes, hvorefter skallerne klippes i strimler, snittes meget fint og blandes i marmeladen.

Når frugten safter, bringes det hele i kog og koges sagte 10 min. Melatin og 1 spsk sukker blandes godt og drysses i marmeladen under omrøring. Koges i 2 min. Kommes i Atamon-skyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14014 gange,
og udskrevet 338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu