Du kan bruge f.eks. rabarber eller jordbær eller blommer eller anden frugt Du kan bruge f.eks. rabarber eller jordbær eller blommer eller anden frugt
Kanel Kanel
Mandler Mandler
Perlesukker Perlesukker
Piskefløde Piskefløde
Opskrift:
Smør et ildfast fad. Drys kanel på fadet. Læg frugten på fadet. Bland margarine, sukker og mel til en smuldredej der drysses over frugterne. Mandlerne hakkes og drysses over og til sidst perlesukkeret. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30-45 min til den er gyldenbrun.
Serveres med flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10976 gange, og udskrevet 336 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider