Rosinbrød med rabarberkompot

Rosinbrød med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.blandede tørrede frugter
50 g.finthakket skal af appelsin og citron
175 g.sukker overhældes med
2.5 dl.kold te og står 6-8 timer.
100 g.blødt smør røres med
1 æg
1 dryshvedemel
 
Opskrift:
125 g hvedemel sigtes ned til frugterne sammen med 1 top tsk. krydderiblanding (kanel, nelliker, kardemomme, ingefær) og 1 tsk. bagepulver. Smør-æggeblandingen tilsættes og yderligere 125 g mel sigtes i. Dejen hældes i en bageform, der er smurt og foret med bagepapir. Bages ved 160 grader i 1 1/2 - 2 timer. Rabarberne renses og skæres i små stykker. Kommes i en gryde med ca. 1 dl sukker og 1/2 dl vand. Koges kort og tages af ilden, inden de koger ud. Anrettes oven på brødet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5594 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu