blandede tørrede frugter 250 g. blandede tørrede frugter
50
g.
finthakket skal af appelsin og citron 50 g. finthakket skal af appelsin og citron
175
g.
sukker overhældes med 175 g. sukker overhældes med
2.5
dl.
kold te og står 6-8 timer. 2.5 dl. kold te og står 6-8 timer.
100
g.
blødt smør røres med 100 g. blødt smør røres med
1
æg 1 æg
1
drys
hvedemel 1 drys hvedemel
Opskrift:
125 g hvedemel sigtes ned til frugterne sammen med
1 top tsk. krydderiblanding (kanel, nelliker, kardemomme, ingefær) og
1 tsk. bagepulver.
Smør-æggeblandingen tilsættes og yderligere 125 g mel sigtes i.
Dejen hældes i en bageform, der er smurt og foret med bagepapir.
Bages ved 160 grader i 1 1/2 - 2 timer.
Rabarberne renses og skæres i små stykker. Kommes i en gryde med ca. 1 dl sukker og 1/2 dl vand. Koges kort og tages af ilden, inden de koger ud.
Anrettes oven på brødet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5509 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider