Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarbergrød med mandler

Rabarbergrød med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarbergrød med mandler, billede 4 Rabarbergrød med mandler, billede 1 Rabarbergrød med mandler, billede 2 Rabarbergrød med mandler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rabarber
10 dl.vand
2 tsk.nonoxal
1.5 dl.sukker
2 tsk.vanillesukker
3 spsk.kartoffelmel
 smuttede mandler
 mælk
 
Opskrift:
Skær rabarberne i mindre stykker a ca. 2 cm og skyl dem. Kom dem i en gryde sammen med vandet og nonoxal og kog dem møre i ca. 10 minutter.

Si stilkene fra saften og hæld saften tilbage i gryden. Tilsæt sukker og vanille. Bring saften i kog og smag den eventuelt til med mere sukker.

Tag gryden af varmen. Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og rør det i den meget varme saft under omrøring. Saften må ikke koge, når jævningen tilsættes, da den risikerer at blive lang.

Hæld grøden i små skåle og drys med sukker, så grøden ikke trækker skind.

Server grøden lun eller kold, med smuttede hakkede mandler og lidt mælk.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbergrød (Sigtet)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22200 gange,
og udskrevet 421 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-07-08 09:04:01
Prøv det ovenpå lidt vanille is... mums!