Rabarbersaft på hvidvin

Rabarbersaft på hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.vand
100 g.sukker
1 vaniljestang
1 rabarber
1 dl.hvidvin
 lidtcitronmelisse
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand, sukker og vanilje. Hvidvin og citronmelisse tilsættes. Der køles ned og herligheden kommes i en kande og stilles koldt.


karakterer:
Opskriften er vist 10102 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu