Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber-jordbærmarmelade

Rabarber-jordbærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rensede snittede rabarber
500 g.nippede jordbær
1 tsk.stødt ingefær (kan udelades)
4 dl.sukker
2 spsk.citronsaft
2 strimler gul citronskal
1 tsk.konserveringsvæske
 
Opskrift:
De rensede rabarber snittes i 1 cm lange stykker og blandes i syltegryden med halverede jordbær. Koges ved meget svag varme 20 min. uden låg. Pas på, at frugten ikke brænder på. Tilsæt ingefær, sukker, citronsaft og -skal, og kog marmeladen ca. 10 min. uden låg. Tag gryden af varmen, skum, fjern citronskal og tilsæt konserveringsvæske. Hæld marmeladen på rengjorte glas og tilbind straks.

Ingefær kan udelades eller erstattes med 1 stang vanille, hakket meget fint.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 30969 gange,
og udskrevet 1058 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-05-18 21:45:49
Er der ikke nogen som har prøvet den, der kan give en kommentar?