Henkogte rabarber

Henkogte rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.rabarber
350-500 g.sukker
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Rensede rabarberstilke snittes i stykker på 2 cm. drysses med sukker og vanille og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 døgn. Syltetøjet fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 minutter ved 85 grader C. Langsom opvarmning og afkøling.





karakterer:
Opskriften er vist 20917 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu