Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ovnsyltede rabarber

Ovnsyltede rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3000 g.rabarberstilke
1500 g.sukker
2 tsk.vanille
2 tsk.atamonpulver eller 4 tsk. flydende
 
Opskrift:
De rensede stilke flækkes, hvis de er tykke og snittes fint. De lægges i atamonskyllede krukker lagvis med sukker, vanille og atamon. Hvis det kniber med pladsen, stilles de lunt til de falder sammen. Krukkerne sættes utildækkede i en lun ovn ved 125 grader C i ca. 2 timer, til stilkene er møre. Der røres om i kompotten. Kanten på krukkerne renses med atamonvædet vat. Krukkerne lukkes og opbevares koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13017 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mortenj  -  0000-00-00 00:00:00
I mener vist "vanillesukker", ikke "vanille"..?