Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gratineret rabarber - jordbær suppe

Gratineret rabarber - jordbær suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.rabarber
250 g.jordbær
100 g.sukker
2 dl.vand
1 vanillestand
2.5 dl.piskefløde
2 æggeblommer pasteuriserede
2 spsk.florsukker
 
Opskrift:
Vand og sukker koges op med en vanillestand. Rabarberne skæres fint og koges i 15 minutter sammen med 150 gram jordbær. Presses derefter igennem en sigte. Resten af jordbærrene snittes og kommes i suppen, som derefter afkøles.

Fløden piskes let med florsukker og æggeblommer. Suppen hældes i dybe tallerkener med fløde på toppen. Sættes under forvarmet grill og gratineres.

Suppen skal være kold og den gratinerede top varm, når desserten serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13912 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anette  -  2009-05-13 09:53:14
Den er vidunderlig. Kan grilles med gasbrænder.