Gratineret rabarber - jordbær suppe

Gratineret rabarber - jordbær suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.rabarber
250 g.jordbær
100 g.sukker
2 dl.vand
1 vaniljestang
2.5 dl.piskefløde
2 æggeblommer pasteuriserede
2 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Vand og sukker koges op med en vanillestand. Rabarberne skæres fint og koges i 15 minutter sammen med 150 gram jordbær. Presses derefter igennem en sigte. Resten af jordbærrene snittes og kommes i suppen, som derefter afkøles.

Fløden piskes let med flormelis og æggeblommer. Suppen hældes i dybe tallerkener med fløde på toppen. Sættes under forvarmet grill og gratineres.

Suppen skal være kold og den gratinerede top varm, når desserten serveres.


karakterer:
Opskriften er vist 15188 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anette  -  2009-05-13 09:53:14
Den er vidunderlig. Kan grilles med gasbrænder.