Spinatmuffins - Spinat muffins

Spinatmuffins - Spinat muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Madmuffin - Madmuffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
2 æg
200 g.hakket frossen spinat
1 tsk.salt
3 spsk.olie
600 g.hvedemel
100 g.flødeost naturel
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i et efter et. Tø spinaten op, evt. i microbølgeovnen og pres væden af. Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie. Rør melet i lidt ad gangen til en let klistret dej. Lad dejen hvilke tildækket i ca. 1 time et lunt sted. Rør flødeosten med presset hvidløg. Fordel dejen i smurte muffinsforme eller i dobbelte muffinspapirforme. Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en skefuld af flødeosten i. Luk hullet med dejen ind over flødeosten. Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter. Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca 25 minutter. Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af formen.





karakterer:
Opskriften er vist 27713 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-04 16:47:18
Kan de fryses?☺️

  -   2016-10-17 12:30:41
Kan de fryses?☺️

  -   2015-11-18 19:42:35
Jeg fik 18 muffins og lavede dem med en blanding af grahams-, fuldkorns- og hvedemel. De er i ovnen nu.. Glæder mig til at smage dem!

  -   2012-04-18 18:01:48
Hvor mange muffins får du ud af denne blanding? Kanon opskrift! De smager super!